Grietje Veenstra trouwfotograaf Friesland

Hi, ik ben Grietje Veenstra, het gezicht achter de camera. Ik ben spontaan, sociaal, creatief en een rustige nuchtere Fries. Getrouwd met Geert en samen hebben we vier prachtige kinderen.  We wonen op een woonboerderij met veel beesten, er is hier altijd wel wat te beleven. Op ons erf verhuren we een luxe vakantiehuis Het Landzicht. 15 jaar geleden fotografeerde ik mijn eerste bruiloft, ik heb inmiddels ontzettend veel ideeën, ik kan mijn creativiteit helemaal kwijt in de fotografie!


BENIEUWD NAAR MIJN FAVORIETEN?

Mijn favorieten als bruidsfotograaf

Als bruidsfotograaf hou ik van:

De first look, die eerste blikken, ontroerend mooi!
De geloften voorlezen
Echte pure momenten
De kerkelijke inzegening
Een bruiloft met een relaxte sfeer
Mooie unieke trouwlocaties
Mooie bruiloft stylingVOLGENDE  →

Al 15 jaar fotografeer ik bruiloften. Ik ben een fotograaf die weet wat ze doet en wat ze kan verwachten op een bruiloft. Vraag gerust naar tips voor je bruiloft, ik denk graag mee. Aan ervaring geen gebrek!

15 jaar ervaring!

VOLGENDE  →

Al binnen 48 uur ontvang je een grote preview van 25 beelden. Hoe leuk is het om dat al te kunnen delen met familie en vrienden.

Binnen 48 uur een grote preview!

VOLGENDE  →

Binnen 4 weken ontvangen jullie alle foto's, geselecteerd en bewerk op een overzichtelijke online gallerij. Jullie ontvangen gemiddeld 750 foto's! Foto's kunnen jullie zelf downloaden en de link delen met je familie en vrienden.

Snelle levering!

VOLGENDE  →

De foto's zijn tijdloos, zo echt mogelijk. Natuurlijk worden ze bewerkt met mijn eigen bewerking, maar het doel is om de trouwdag terug te zien zoals je hem herinnert. Puur en echt!

Tijdloze foto's!

VOLGENDE  →

Van begin tot het eind heb je persoonlijk contact met mij. Overleg is altijd mogelijk. Ik selecteer en bewerk al jullie beelden zelf.

Persoonlijk contact

VOLGENDE  →

Meer dan 60 positieve reviews op google! Bruidsparen beoordelen mij met 5 sterren op Google reviews. Hier ben ik natuurlijk heel blij mee!

5 sterren op Google review

Ik ben een goede match met jullie als...

V

Iemand die luistert naar jullie wensen, met jullie meedenkt en er voor jullie is.

V

Een fotograaf zoeken waarbij jullie je op je gemak voelen, zo ontstaan de meest natuurlijke en spontane trouwfoto's. 

V

Jullie van tijdloze, pure trouwfoto's houden, ongedwongen bruidsfoto's die de bruiloft weergeven hoe het echt was, foto's die over 25 jaar nog mooi zijn.

V

Jullie enthousiast zijn na het zien van mijn bruidsfoto's!

Contact >

Jullie willen een professionele fotograaf zoeken met veel ervaring, die weet wat ze doet. Die een stapje naar voren durft te doen, maar ook net zo goed een stapje naar achteren kan nemen en verdwijnt tussen de rest. 

V

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra