Momenten die je nooit meer wilt vergeten!

Een bruiloft zit vol mooie momenten, momenten die je voor altijd wilt vast houden. Foto´s zijn een blijvende herinnering aan jullie dag! Zodra je de foto´s ziet wordt je weer meegenomen naar deze dag. Ik zorg ervoor dat jullie dag wordt vast gelegd, zoals het echt was. Tijdloos, ongedwongen en vol echte emoties. Jullie maken de momenten mee, ik zorg dat ze niet worden vergeten!


Tarieven bruidsfotografie

8 uren bruidsfotografie  €1400


BOEKEN →

X

Kennismaken, we nemen jullie dag door, ik vertel mijn werkwijze en geef ondertussen al m'n tips en ervaring aan jullie mee!

X

Een luxe galerij waarvan jullie zelf de foto's kunnen downloaden. Makkelijk te delen met familie en vrienden. Met een collectie van minimaal 500 foto's in hoge resolutie, bewerkt op licht, kleur, contrast

X

Binnen 48 uur een grote preview van 25 foto´s!

X

Een mini album 20x20 cm 10 pagina's


8 uren €1400,-

Binnen 4 weken alle foto´s afgeleverd

X

Extra uren zijn bij te boeken, informeer naar de mogelijkheden. 
Reiskosten  €0,35 per km


Inclusief

Mijn aanwezigheid voor 6 uur op jullie huwelijksdag

X

Stap 2  →

  • Neem contact met me op of ik beschikbaar ben op jullie datum.
  • Ik reserveer deze dag.
  • We plannen een kennismakingsgesprek, we nemen jullie dag  door. Ik vertel over mijn werkwijze en geef jullie heel veel tips mee.
  • Is er een wederzijdse klik, dan leggen we datum vast.
  • Ik stuur jullie een mail met wat we besproken hebben en we houden contact mocht er iets veranderen. 
  • 2 weken voor jullie bruiloft hebben we weer even contact.

Werkwijze trouwfotograaf 

Stap 3  →

Jullie plannen mij in wanneer jullie willen. Bedenk wat jullie  allemaal  vast willen leggen op jullie bruiloft. Dit is voor ieder bruidspaar verschillend, maar ook de dagindeling van elk bruidspaar is weer anders.

Meestal begin ik tijdens de voorbereidingen, dan volgt de first look, de reportage, ceremonie, toost, taart, familiefoto's, diner, kerkdienst en soms leg ik het begin van het feest vast. 

Wat willen jullie allemaal vastleggen?

Stap 4→

De dag is voor jullie genieten, alles loslaten! Ik ben de hele dag rondom jullie, leg alle bijzonder momenten vast. Ik ga helemaal op in wat er allemaal gebeurt en leg zo jullie dag en jullie verhaal vast!

Er is niks mooiers dan mooie momenten te pakken. Ik ben er en toch zullen jullie na de bruiloft zeggen dat jullie mij helemaal niet vernomen hebben.

De bruiloft is genieten!

Stap 5  →

Het meeste werk voor mij zit in het selecteren en bewerken van de trouwfoto's en het maken van een trouwalbum.  1 uur fotograferen is 4 uren nawerk.

Binnen een paar dagen na jullie bruiloft ontvangen jullie een grote preview van 25 foto's, geweldig om dan al wat foto's te hebben en te delen met bekenden. Alle foto's lever ik af op een super strakke en overzichtelijke online galerij. Jullie kunnen zelf de foto's downloaden op jullie eigen computer en de link doorsturen naar familie en vrienden. Super handig!

Na de bruiloft

boeken  →

Kiezen jullie voor een luxe trouwalbum? Die is na jullie bruiloft los te bestellen vanaf €400.

Via de online galerij kunnen jullie een favorieten lijst maken met de foto's die jullie in het album willen. Belangrijk is dat jullie album jullie verhaal vertelt over hoe de dag is geweest.

Ik maak het album klaar en pas na jullie goedkeuring wordt het album besteld!

Trouwalbum

Albums

Luxe albums zijn los te bestellen vanaf €475

Keuze uit verschillende formaten
Exclusieve covermogelijkheden
Extra dikke pagina’s
Meest heldere en levendige kleuren (echt fotopapier)
Volledig vlakke pagina’s (layflat)
Geen barcodes, geen logo’s
Pas na goedkeuring en overleg met jullie  wordt het album besteld

Bestel →

x

x

x

x

x

x

x

x

Dankjewel voor je bericht!

Contact

Wat leuk dat jullie interesse hebben in Mijn Bruidsfoto´s! Wil je meer informatie of weten of ik beschikbaar ben? Stuur mij een berichtje of vraag een vrijblijvend gesprek aan .

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra