Bruiloft Thomas & Eva | Landgoed Freylemaborg | De Diek’n Zeerijp

Trouwen Freylemaborg
Landgoed Freylemaborg Slochteren

Trouwen in Groningen

9 oktober 2020 was de bruiloft van Thomas en Eva. Het kabinet houdt de spanning er deze week in wat wel of niet mag rondom corona, maar er mag nog redelijke veel, ondanks dat er niet veel mensen mogen komen. De zon scheen, het was een stralende dag, een prachtige dag om te trouwen. Ik reed naar Delfzijl, waar Thomas en Eva wonen. Eva maakte zich klaar voor deze dag. Haar vriendinnen en moeder waren er ook een gezellige boel. Ze hielpen om het huis te versieren. De make-up werd gedaan door haar vriendin en haar moeder mocht helpen om de jurk aan te trekken. Thomas kwam al snel aanrijden in een prachtige auto! Eva bleef boven en de familie en dag gasten verzamelden zich in de woonkamer en toen was het moment voor de first look. Eva kwam de trap aflopen, een magische moment dat ze elkaar voor het eerst zien in de prachtige kleren. Elke keer weer een mooi moment!

Trouwauto

Trouwen landgoed Freylemaborg in Slochteren

We reden richting het landgoed Freylemaborg in Slochteren en maakten rondom het landgoed foto’s. Wat is het daar toch prachtig, genoeg mooie plekken om foto’s te maken. Aan het eind mochten we ook nog even binnen foto’s maken, zo mooi daar, je gaat echt terug in de tijd. Wat een geweldige reportage met Thomas en Eva, naast de serieuzere foto’s ook genoeg grappige foto’s gemaakt.

Landgoed Freylemaborg Slochteren
Landgoed Freylemaborg Slochteren
Landgoed Freylemaborg Slochteren
Landgoed Freylemaborg Slochteren
Landgoed Freylemaborg Slochteren
Landgoed Freylemaborg Slochteren
Landgoed Freylemaborg Slochteren
Landgoed Freylemaborg Slochteren
Landgoed Freylemaborg Slochteren
Bruidsboeket
Landgoed Freylemaborg Slochteren
Landgoed Freylemaborg Slochteren
Landgoed Freylemaborg Slochteren
Landgoed Freylemaborg Slochteren

Trouwen in de kerk van Middelstum

Om 14.00 redden we naar Middelstum voor de kerkdienst. Wat een geweldige dienst, prachtige liederen en verkondiging en ontroerende momenten. Aansluitend is er een korte receptie voor de mensen die alleen bij de kerkdienst aanwezig zijn.

Boerderij De Diek’n in Zeedijk

De rest van de dag gasten vertrekt richting de trouw locatie Zeerijp naar Boerderij De Diek’n. Hier is tijd voor nog wat foto’s te maken met de dag gasten en natuurlijk is er koffie, lekker eten en genoeg leuke stukjes door familie en vrienden. Zo gelachen. Wat een dag! Genoten van dit leuke stel. Thomas en Eva, ik wens jullie heel veel geluk en Gods Zegen voor jullie toekomst!

Boerderij De Diek’n in Zeedijk
Boerderij De Diek’n in Zeedijk

Meer informatie over bruidsreportage vind je op deze pagina

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra