Trouwen Kasteel Nienoord

Trouwen Borg Nienoord

Reza en Marleen trouwen op Borg Nienoord

Trouwen op Grand Café Nienoord in Leek. De eerste bruiloft van 2023 is een feit, het trouwseizoen gaat nu beginnen! Helaas werd op deze dag heel veel regen voorspelt, heel jammer, dan is het altijd hopen op wat droge momenten. Reza en Marleen hadden behoorlijk veel van die geluksmomentjes!

Mijn dag begon bij Marleen haar ouderlijk huis, de kapper en haar moeder waren aanwezig er hing een relaxt sfeertje. Onder het genot van een kop koffie heb ik tussendoor wat foto’s gemaakt. Zonder de jurk zag ze er al prachtig uit. Met jurk zag ze er fantastisch uit! De first look was bij de onder de carport, gelukkig maar, want het regende toen Reza aan kwam rijden. De familie mocht mee genieten van dit bijzondere moment. Daarna reden wij alvast naar Borg Nienoord om daar de reportage te doen.

Het regende nog bij aankomst en we besloten dat we eerst binnen wat foto’s gingen maken. Ze hebben daar een prachtige schelpengrot, de muren zijn helemaal bedekt met schelpen. Ondertussen hielden we buienradar in de gaten en zagen dat het een korte tijd droog zou zijn, dat moment hebben we natuurlijk even gepakt en konden 20 minuten buiten foto’s maken.

Trouwen Borg Nienoord leek
Schelpengrot Borg Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Schelpengrot Borg Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Schelpengrot Borg Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Schelpengrot Borg Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Schelpengrot Borg Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Kasteel Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Kasteel Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Kasteel Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Kasteel Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Kasteel Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Kasteel Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Kasteel Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek

Reza en Marleen vertrokken na de reportage naar een plek waar ze konden lunchen. Inmiddels was de familie druk bezig om alles mooi te versieren en langzamerhand kwamen de dag gasten aan op de Borg. De corsage werden opgespeld en zodra iedereen er was konden we een erehaag maken om Reza en Marleen te verwelkomen. In hun mooie auto kwamen ze aanrijden. En ze hadden weer een geluksmomentje, want ook tijdens dit moment was het even droog!

Bij binnenkomst konden de dag gasten gelijk plaats nemen voor de ceremonie. Het was een mooie ceremonie. Het schijnt dat Marleen een echte Disney fan, dus haar grote Disney vriend was ook aanwezig bij de ceremonie en mocht zelfs een handtekening zetten, wat een lol. Na de ceremonie was het tijd voor toost, taart en volop genieten! Voor het eten was er weer een droog moment en konden we buiten de foto’s met de dag gasten maken. Reza en Marleen wouden graag een BBQ, dat kon mooi op het terras onder de overkapping. Tijdens de koffie en BBQ was er tijd om stukjes te doen door de familie, geweldige momenten komen voorbij.

Trouwen Kasteel Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Trouwen Kasteel Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Trouwen Kasteel Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Trouwen Kasteel Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Trouwen Kasteel Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Trouwen Kasteel Nienoord
Trouwen Borg Nienoord leek
Bruidstaart
Bruidstaart

Trouwen in de Bethel kerk in Drachten

Voor de kerkelijke inzegening gingen Reza en Marleen naar de Bethel kerk in Drachten, hun eigen gemeente. Een prachtige dienst, waar ze elkaar de geloften gingen voorlezen en de Zegen voor hun huwelijk mochten ontvangen. Na de dienst zat het er voor mij op en gingen Reza en Marleen terug naar de Borg om daar het feest voort te zetten.

Trouwen Bethel kerk Drachten
Trouwen Bethel kerk Drachten
Trouwen Bethel kerk Drachten
Trouwen Bethel kerk Drachten
Trouwen Bethel kerk Drachten
Trouwen Bethel kerk Drachten
Trouwen Bethel kerk Drachten

Meer informatie over bruidsreportages vind je op deze pagina

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra