Trouwen Paviljoen Puur Diemen | trouwen Kerk aan Zee Muidenberg

Deze bruiloft…
25 september 2021 trouwden Steven en Nynke. Een dag waar alles weer als van ouds was. Even geen regels, geen 1,5 meter.
Ik viel deze bruiloft in voor een collega, dat was even schakelen. Op het aller laatste moment kreeg ik informatie en dan is het voor mij alles loslaten en maar op me af laten komen.
Ik moest die dag richting Muiden/Muidenberg, ik kom nooit in die hoek, dus dat is al even wennen. Ik kwam daar als echte fries binnen, schijnt de helft van de mensen uit Drachten en omstreken te komen. Hoe leuk is dat, het was dus een beetje thuiskomen in de randstad.
Maar ohh wat was dit een heerlijke bruiloft! Het was een prachtige nazomerdag.

Vw busje, trouwauto

Trouwen Kerk aan Zee Muidenberg

De trouwceremonie was in Kerk aan Zee in Muidenberg een oud kerkje gelijk aan het IJselmeer. En er zaten veel sfeermomenten in de dag, een geweldige zangeres bij de ceremonie, bij de uitgang stonden muzikanten jazz te spelen, een borrel en een oester na de de ceremonie en een life painter die ter plekke een schilderij maakt van het feest.

Trouwen kerk aan zee Muiderberg
Trouwen kerk aan zee Muiderberg
Trouwen kerk aan zee Muiderberg
Trouwen kerk aan zee Muiderberg
Trouwen kerk aan zee Muiderberg
Bruidsboeket
Live painter trouwen
Oesters trouwen

Paviljoen Puur in Diemen

Vervolgens ging het feest door bij Paviljoen Puur Diemen, ik dacht dat ik een industrie terrein op reed, maar aan het eind was PUUR, wat een fantastische trouw locatie in Diemen. Wat een sfeer als je daar aan komt! Het diner was onder een festival tent en tijdens het diner waren er zingende bedienden die tijdens de maaltijd hun favoriete nummers zongen.

VW bus, trouwvervoer
Trouwen Paviljoen puur in Diemen
Trouwen Paviljoen puur in Diemen
Trouwen Paviljoen puur in Diemen
Zingende bediening
Trouwen Paviljoen Puur in Diemen
Zingende bediening
Trouwen Paviljoen puur in Diemen
Trouwen Paviljoen puur in Diemen
Trouwen Paviljoen puur in Diemen
Trouwen Paviljoen puur in Diemen
Trouwen Paviljoen puur in Diemen
Trouwen Paviljoen puur in Diemen

Review van Steven & Nynke

Vandaag ontving ik een lieve review van Steven en Nynke “Wij kwamen in contact met Grietje vanwege ziekte van onze fotografe. Vanaf de eerste kennismaking met Grietje voelde het goed en vertrouwd. Onopvallend en rustig op de achtergrond aanwezig, legde ze de mooiste momenten vast. Maar ook met een luisterend oor en openstaand voor ideeën die spontaan werden bedacht, schoot ze mooie plaatjes. Vooral onze wens voor spontane en niet geposeerde momenten heeft ze de hele dag meegenomen waardoor we met een heel blij gevoel terugkijken naar de prachtige foto’s. Wij zouden Grietje zeker aanraden!”

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra