Trouwen bij de Pollepleats

Trouwen bij de Pollepleats

Trouwen bij de Pollepleats, wat een prachtige trouw locatie in Friesland. Het is elke keer een feestje als ik hier een bruiloft mag vast leggen. Dit bruidspaar koos voor deze prachtige trouw locatie aan het water. De Pollepleats heeft veel mogelijkheden en je kan er zelfs blijven slapen met de dag gasten.

Ze verbleven de hele dag op deze mooie trouw locatie in Westhem. Dat is toch zo relaxed, geen heen en weer gevlieg op je trouwdag. Van het klaarmaken tot het feest verbleven ze daar. Mijn dag begon ook op de Pollepleats. Ik mocht deze dag vast leggen samen met Lisanne van der Ploeg, zij deed de video, ik maakte de foto’s.

Het bruidspaar had elk een eigen kamer. We konden zo van de ene naar de andere om dit moment vast te leggen. Alles werd ondertussen mooi te versierd door de dag gasten. De weersvoorspelling was wisselvallig deze dag. Er was twijfel of ze wel buiten konden trouwen, maar gelukkig bleef het net droog tijdens de ceremonie. Tussen de buien door zijn ze getrouwd. Buiten trouwen bij de Pollepleats is zo mooi, het is namelijk gelijk aan het water. Je kan er zelfs voor kiezen om met een bootje aan te komen varen voor een first look met de dag gasten.

De ceremonie was prachtig! Na de ceremonie was er tijd voor taart, de taart stond al klaar en kon worden aangesneden. Tijd voor de toost en echte Italiaanse koffie! Dat mocht niet ontbreken, want de bruid komt oorspronkelijk uit Italië. Voordat iedereen gaat eten maken we nog even foto’s met de dag gasten en met het bruidspaar. Voor ons zat de dag er al weer op, maar wat was het weer een heerlijke dag, zo genoten!

Trouwen Pollepleats, top trouwlocatie Friesland
Trouwen Pollepleats, top trouwlocatie Friesland
Trouwen Pollepleats, top trouwlocatie Friesland
Trouwen Pollepleats, top trouwlocatie Friesland
Trouwen Pollepleats, top trouwlocatie Friesland
Trouwen Pollepleats, top trouwlocatie Friesland
Trouwen Pollepleats, top trouwlocatie Friesland
Trouwen Pollepleats, top trouwlocatie Friesland
Trouwen Pollepleats, top trouwlocatie Friesland
Trouwen Pollepleats, top trouwlocatie Friesland
Bruidstaart

Meer informatie over bruidreportages vind je op deze pagina

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra