Trouwen op Landgoed Lemferdinge | Gert en Nynke trouwen in het bos

Trouwen Landgoed Lemferdinge, trouwen in het bos

Wat een dag! 21 juli trouwden Gert en Nynke op Landgoed Lemferdinge in Paterswolde, een fantastische trouwlocatie in Paterswolde waar je kunt trouwen in het bos.

Getting ready

Ik reed eerst naar Sumar. Er was een mannenhuis en een vrouwenhuis, het was dichtbij elkaar, dus ik reed even heen en weer. Bij de mannen waren ze al helemaal klaar en aangekleed, en zaten relaxt te wachten tot ze mochten vertrekken. Ik maakte wat foto´s en ging terug naar het vrouwenhuis, daar was nog volop actie, de haren werden gevlochten, de nagels werden gelakt, de make up op en de jurken aan. Er hingen meerder jurken en ook de bruidsmeisjes kregen hun jurk aan. Ze zagen er allemaal prachtig uit! Dan is het tijd voor de first look, de familie, vrienden en buurtgenoten genoten mee van dit mooie moment. We aten met z´n allen nog even een broodje en daarna vertrokken we richting het mooie Landgoed Lemferdinge.

Trouwen Landgoed Lemferdinge

Aangekomen op Landgoed Lemferdinge, stond Maria de weddingplanner al op ze te wachten. Zij zorgde ervoor dat alles goed verliep. De dag gasten kwamen aan en Maria zette ze bij de ingang klaar in een erehaag. Het bruidspaar kon komen en werd hartelijk ontvangen.

Trouwen Landgoed Lemferdinge 
Top trouw locatie Groningen
Trouwen Landgoed Lemferdinge

Trouwen in het bos

De ceremonie begon al vrij snel na de aankomst en daarvoor liepen we naar het bos, alles stond klaar en aan alles is gedacht, prachtige details en bloemen. Gert kwam met de ambtenaar aanlopen en als snel volgden de bruidsmeisjes met hun strooibloemen en Nynke met haar beide zonen. De ceremonie werd gedaan door Ria, een geweldige babs trouwens! Gert en Nynke hadden elkaar een brief geschreven en die werd voor gelezen, een emotioneel moment waar ze elkaar vertelden hoe bijzonder ze zijn. En toen was het tijd voor het ja woord, ze zijn getrouwd! De ringen werden omgedaan, er werd gekust en als laatste werden de bellen geblaasd en de bloemblaadjes gestrooid.

Trouwen bij Landgoed Lemferdinge, trouwlocatie in Paterswolde.
Trouwen Landgoed Lemferdinge
Trouwen Landgoed Lemferdinge
Trouwen in het bos
Trouwen in het bos

Taart en toost

We liepen terug en toen was het is tijd voor feliciteren en het aansnijden van de taart. Na de koffie en taart maakten we nog foto´s van de dag gasten en maakte ik nog wat foto´s van Gert en Nynke samen. De dag werd afgesloten met een BBQ en daarna zat het voor mij er weer op, ik kreeg zelfs nog een persoonlijk bedankje mee. Een fantastische dag! Ik heb genoten van de locatie, de aankleding, aan alles is gedacht, tot in de details geregeld en verzorgd. Gert en Nynke, ik wens jullie heel veel geluk!

Trouwen Landgoed Lemferdinge 
Top trouw locatie Groningen
Trouwen Landgoed Lemferdinge 
Top trouw locatie Groningen
Trouwen Landgoed Lemferdinge 
Top trouw locatie Groningen

Meer informatie over bruidsreportages vind je op deze pagina

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra