Trouwen Paviljoen De Leyen | Aalderik & Roeline

8 juli 2023 was de bruiloft van Aalderik en Roeline, wat een was het een prachtige zonnige dag! Ze trouwden bij Paviljoen de Leyen in Rottevalle, een mooie plek aan het water. Mijn dag begon bij Aalderik, zijn familie was aanwezig en iedereen deed wat, zelfs de kat mocht even een strik om, haha. Daarna reed ik door naar de kapper, de hele familie zat bij de kapper, ze hadden er gewoon een gezellig uitje van gemaakt. Daarna naar huis en de trouw jurk aantrekken, Roeline kreeg van alle kanten hulp, ook dit was zo gezellig! Aalderik kwam aan in een hele originele auto! De first look was een momentje met z´n tweeën en daarna mocht de rest van familie en vrienden hun bewonderen.

Trouwfoto’s Beetsterzwaag

Voor de foto’s gingen we naar  de ijsbaan in Beetsterzwaag, een mooie plek midden in het bos. Het pad daar naar toe is al mooi en dan en daarna hebben we een zandweg opgezocht, want de auto moest er natuurlijk ook nog op.

Trouwen Paviljoen de Leyen

We reden richting Rottevalle voor de ceremonie, de ceremonie werd gehouden bij Paviljoen de Leyen in Rottevalle, een prachtige trouw locatie aan het water. Na de ceremonie was er een toost en taart en aansluitend hebben we foto’s gemaakt met de dag gasten op het strand. En natuurlijk nog even met Aalderik en Roeline een paar foto’s gemaakt met het uitzicht over het water. Wat een lol met deze twee, naast serieuze foto’s zitten er ook veel grappige trouwfoto’s tussen. Het diner werd ook verzorgd door de Leyen, tussen de gangen door werden er stukjes gedaan, en wat voor stukjes! Zo leuk gedaan! Wat een lol.

Trouwen Paviljoen de Leyen Rottevalle
Trouwen Paviljoen de Leyen Rottevalle
Trouwen Paviljoen de Leyen Rottevalle
Trouwen Paviljoen de Leyen Rottevalle
Trouwen Paviljoen de Leyen Rottevalle
Trouwen Paviljoen de Leyen Rottevalle
Trouwen Paviljoen de Leyen Rottevalle
Bruidstaart
Trouwen Paviljoen de Leyen Rottevalle
Bruidstaart
Trouwen Paviljoen de Leyen Rottevalle
Trouwen Paviljoen de Leyen Rottevalle
Trouwen Paviljoen de Leyen Rottevalle

Trouwen in Drachten | kerkelijke inzegening

Na het diner reden we naar Drachten voor de kerkelijke inzegening van het huwelijk. Wat een mooie dienst! Roeline zong nog even mee in de band, wat een prachtige stem heeft zij! Na de kerkelijke inzegening zat het voor mij er weer op. Het feest ging nog even door bij Paviljoen de Leyen.

Meer informatie over bruiloften vind je op deze pagina

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra