Bruiloft Leo & Rianne | Bohemian bruiloft

Bohemian bruiloft

Leo en Rianne trouwden op 9 september 2023 in Friesland en wilden graag een bohemian bruiloft, het was een prachtige nazomer dag! Mijn dag begon heel vroeg, al om 6.30 uur stapte ik in de auto richting Leo. Hij was bij zijn moeder, ze kon hem mooi even helpen. Voordat we naar Rianne reden hebben we nog even een paar foto’s gemaakt met de honden van Leo. Rianne was bij haar moeder en daar was het een gezellige boel, de kapper maakte er er iets heel moois van. Leo kwam met zijn stoere auto aanrijden, die past precies bij de bohemian bruiloft van deze dag en paste precies bij de kleur van z’n pak.

Bohemian Wedding

Trouwfoto’s Bakkeveen

We maakten foto´s in Bakkeveen, daar hadden ze zelf een mooie plek gevonden waar ze de foto´s wilden maken. Een prachtige landelijke plek en paste helemaal bij de stijl van de dag.

Bohemian wedding

Thuis trouwen

Na de trouwreportage reden we naar de feest locatie. Leo en Rianne trouwden bij een paardenstal en wat hadden en ze het allemaal mooi aangekleed! Tot in de details hadden ze de bohemian/country stijl toegepast, Rianne had heel wat afgeknutseld voor deze dag. Ze reden de lange oprijlaan op en de dag gasten stonden aan de zijkant om hun op te wachten. Er waren veel kinderen aanwezig, ze hadden genoeg hulpjes die dag, allemaal wilden ze de trouwjurk wel vast houden. De ceremonie was buiten op het erf. De moeder van Rianne is trouwambtenaar en hoe bijzonder is het dat ze haar eigen dochter mag trouwen! Ontroerende momenten. Na de ceremonie was het tijd voor taart en maken we foto´s met de dag gasten. Ik zet de lunch er nog even op en dan zit het voor mij er weer op.

Meer informatie over bruidsreportages vind je op deze pagina

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra