Simon en Tamara trouwen op een Alpaca boerderij | Lycklamahuis

Trouwen op een Alpaca boerderij

Trouwen op een Alpaca boerderij, hoe gaaf is dat! Tamara is ten huwelijk gevraagd tussen de Alpaca’s, hier wilden ze natuurlijk iets mee. Laat er nou een een Alpaca boerderij bij hun in de buurt zijn. 26 augustus was de bruiloft van Simon en Tamara en ze zijn getrouwd op een Alpaca boerderij, zo origineel!

Firstlook

‘s ochtends begon mijn dag bij de ouders van Tamara, haar ouders en haar zussen waren ook aanwezig en het was een gezellige boel. Haar moeder hielp met de jurk, haar zus deed haar haren. Ze zag er prachtig uit! De rest van de familie kwam langs voor de first look die bij de voordeur is. Simon komt aanrijden in een prachtige VW bus, zo gaaf, en ook leuk voor de foto’s denk ik dan 😉

Freulevijver

Simon en Tamara hadden zelf een mooie locatie uitgekozen om foto’s te maken, ze hadden geregeld dat we er met het VW busje naar toe kunnen rijden. We reden naar de Freulevijver, een prachtige plek midden in het bos. Daar in de buurt waren genoeg zandweggetjes waar we nog wat foto’s konden maken met het busje. We hadden een lunch mee en hebben daar even een broodje gegeten.

Freulevijver
Freulevijver
Freulevijver
Bruidsboeket
Freulevijver
Trouwauto VW bus
Trouwauto VW bus
Trouwauto VW bus
Trouwauto Friesland
Trouwauto Friesland
VW bus trouwvervoer
Bruidsboeket

Trouwen in Lycklamahuis in Beetsterzwaag

De dag gasten verzamelden zich bij het Lycklamahuis in Beetsterzwaag, het gemeentehuis van Beetsterzwaag. Het is een monumentaal pand en een prachtige trouw locatie. De gasten verzamelden zich voor de ingang en Simon en Tamara kwamen met hun busje aanrijden. Tijdens de ceremonie mocht het nichtje van Tamara de ringen geven, ze deed het zo goed. Na de ceremonie hebben we nog een bordes foto gemaakt en een groeps foto.

Trouwen in Lycklamahuis in Beetsterzwaag
Trouwen in Lycklamahuis in Beetsterzwaag
Trouwen in Lycklamahuis in Beetsterzwaag
Trouwen in Beetsterzwaag
Trouwen in Lycklamahuis in Beetsterzwaag
Trouwen in Lycklamahuis in Beetsterzwaag
Trouwen in Lycklamahuis in Beetsterzwaag
Trouwen in Lycklamahuis in Beetsterzwaag

Trouwen op een Alpaca boerderij

De taart en koffie was wel op een hele bijzondere locatie, op een Alpaca boerderij, echt tussen de Alpaca’s! Alpaca’s zijn heel rustig en ze liepen relaxed om ons heen. Wat een sfeertje! Na de taart en koffie hebben we foto’s gemaakt van de dag gasten tussen de Alpaca’s.

Alpaca Groningen
Trouwen op een Alpaca boerderij
Trouwen op een Alpaca boerderij
Alpaca Groningen
Alpaca Groningen
Alpaca Groningen
Trouwen op een Alpaca boerdereij
Alpaca Groningen, Trouw locatie Friesland

De kerkelijke inzegening deden Simon en Tamara in een bij gebouw op de Alpaca boerderij, lekker dicht bij en een mooie locatie. Ze deden de dienst op een manier die precies bij hun paste.

Alpaca Groningen, Trouw locatie Groningen

Meer informatie over trouwreportages vind je op deze pagina

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra