Trouwen in de Broerekerk Bolsward | Het weeshuis Bolsward

Trouwen in de Broerekerk

Rory en Guda komen niet uit Friesland, maar hadden wel gekozen om in Friesland te trouwen. Ze kozen Bolsward en wilden heel graag trouwen in de Broerekerk, een prachtige trouwlocatie in een oude leegstaande kerk. Er zit een glazen dak in de nok en daardoor heb je de hele dag door natuurlijk daglicht. En hun voorkeur ging uit naar een Friese trouwfotograaf, ik helemaal trots natuurlijk dat ze mij hadden uitgekozen, haha.

Het weeshuis in Bolsward

Rory en Guda waren de dag voor hun bruiloft al vertrokken richting Friesland, zo konden ze de Broerekerk alvast versieren en klaarmaken voor de ceremonie. De moeder van Rory is erg goed in styling en heeft de hele styling geregeld, echt tot in de details goed geregeld! Ze verbleven de nacht voor hun bruiloft in het weeshuis in Bolswards, een prachtige plek waar je kunt overnachten. Op de bruiloft begon mijn dag in Het Weeshuis, Rory en Guda hadden elk een kamer waar ze zich klaar konden maken. Ik kon zo even heen en weer lopen, erg handig. Ze hebben twee mooie meiden en die kregen natuurlijk ook hun princesse jurk aan.

De First look vond plaats in de tuin van het Weeshuis, samen met de meiden. Daar hebben we nog wat foto’s gemaakt en vanuit het Weeshuis in Bolsward hebben we een wandeling gemaakt in de buurt. We kwamen een mooie oude kerk tegen en een prachtige laan. Genoeg mooie plekken om foto’s te maken.

Weeshuis Bolsward
Weeshuis Bolsward
Weeshuis Bolsward
Weeshuis Bolsward
Weeshuis Bolsward
Trouwen in Bolsward
Trouwen in Bolsward
Trouwen in Bolsward
Trouwen in Bolsward

Trouwen in de Broerekerk Bolsward

Na de bruidsreportage namen Rory en Guda even een rust moment en ik vertrok al richting de Broerekerk. De eerste dag gasten kwamen al binnen en werden verwelkomd door de Zingende fotografen, het zijn twee zussen die je zingend verwelkomen met hun prachtige zang en ze maakten gelijk een foto voor in het gastenboek. Wat een binnenkomst met deze twee! De gasten gingen wat in het gastenboek schrijven, namen wat te drinken en gingen daarna zitten op hun plek. Rory en Guda werden binnen gebracht door de ouders. Tijdens de ceremonie waren en een paar zangeressen die mooie liederen zongen. Het was een prachtige ceremonie, aansluitend een toost en taart en het feest kon beginnen. De hapjes stonden al klaar en wat was het enorm goed verzorgd en aan het eind van het feest was er nog een ijscokar.

Zingende fotografen
Zingende fotografen
Zingende fotografen
Trouwen in de Broerekerk Bolsward
Trouwen in de Broerekerk
Trouwen in de Broerekerk
Trouwen in de Broerekerk
Trouwen in de Broerekerk
Bruidstaart
Bruidstaart
Trouwen in de Broerekerk
Ijskar op je bruiloft

De dag werd afgesloten in een restaurant om de hoek. Ze hadden nog een sneltekenaar uitgenodigd die van alle gasten een mooi portret heeft gemaakt! Wat een dag, wat een locatie, wat een mooie mensen! Ik heb genoten.

Sneltekenaar

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra