Trouwen in Beetsterzwaag Melle en Sanne

Trouwen in Beetsterzwaag. 14 april was de grote dag van Melle en Sanne waar ze elkaar het ja woord gaven in het Lycklamahus in Beetsterzwaag. Een prachtig statig pand. Wat was het een stralende mooie lente dag, het kon niet beter. Mijn dag begon bij Sanne, Annouk was net klaar het de make up en het haar. Ze zag er al prachtig uit! Tijd om de jurk aan te trekken, Sanne kreeg hulp van haar moeder. Een speciaal en emotioneel moment dat je moeder mag helpen bij het klaarmaken.

Trouwfotograaf Friesland
Trouwfotograaf Friesland

First look

Tijd voor de first look. Melle kwam met de broer van Sanne aanrijden in een mooie kever. De first look hielden ze bij de voordeur, en wat blijft het genieten deze momenten. De verwondering en de eerste blikken zijn prachtig!

Fotoreportage Bakkeveen

Voor de fotoreportage rijden we naar Bakkeveen, je hebt daar verschillende plekken waar je prachtige foto’s kunt maken. Melle en Sanne hebben zelf een plek uitgekozen waar ze foto’s wilden maken. Met de zon is het is altijd wat zoeken naar goede plekken om foto’s te maken, want je wil natuurlijk niet de felle zon in je gezicht met knijpogen. Maar het licht was op sommige plekken magisch. Wat een mooie plek om foto’s te maken, een aanrader! Na de fotoshoot in Bakkeveen rijden we nog even naar de boerderij van Melle en zijn ouders om nog wat foto’s te maken in de stal.

Trouwauto
Trouwfotograaf Friesland
Trouwfotograaf Friesland
Trouwfotograaf Friesland
Trouwfotograaf Friesland
Trouwfotograaf Friesland
Trouwfotograaf Friesland
Trouwfotograaf Friesland
Bruid
Trouwfotograaf Friesland
Bruidegom
Trouwfotograaf Friesland
Trouwboeket
Trouwboeket
Trouwfotograaf Friesland
Trouwfotograaf Friesland
Trouwfotograaf Friesland
Trouwfotograaf Friesland
Trouwfotograaf Friesland
Trouwen op de boerderij
Trouwen op de boerderij
Trouwen op de boerderij
Trouwen op de boerderij
Trouwbloemen
Trouwen Lycklamahuiss in Beetsterzwaag

Trouwen in het Lycklamahuis in Beetsterzwaag

Melle en Sanne trouwen in het prachtige Lycklamahuis in Beetsterzwaag. Het ja woord werd gegeven in een prachtig statige pand. De kinderen mochten de bloemblaadjes strooien en de ringen geven, wat deden ze dit goed! Ontroerend om te zien dat ze hand in hand de ringen brachten. Na het ja woord mag je als bruidspaar gebruik maken van de balustrade, even koninklijk zwaaien en een kus en dan naar beneden om door de bellenblaaspoort. Geweldig deze momenten.

Trouwen Lycklamahuiss in Beetsterzwaag
Trouwauto
Trouwen Lycklamahuiss in Beetsterzwaag
Trouwen Lycklamahuiss in Beetsterzwaag
Trouwen Lycklamahuiss in Beetsterzwaag
Trouwen Lycklamahuiss in Beetsterzwaag
Trouwen Lycklamahuiss in Beetsterzwaag
Trouwen Lycklamahuiss in Beetsterzwaag
Trouwen Lycklamahuiss in Beetsterzwaag
Trouwen Lycklamahuiss in Beetsterzwaag
Bellenblaas trouwen
Bellenblaas trouwen
Trouwringen

Strandheem Opende

Voor de taart en koffie reden we naar Strandheem Opende, een mooie plek aan het water en zo dichtbij. De taart zag er echt prachtig uit en was heerlijk.

Bruidstaart
Bruidstaart
Bruidstaart
Trouwen Strandheem Opende

Trouwen in Ureterp

Voor de kerkelijke inzegening reden we naar Ureterp. Net buiten Ureterp staat een mooie oude kerk. Hierna zat het er voor mij alweer op. Wat was het een heerlijke dag! Genoten van dit lieve bruidspaar, ik wens jullie veel geluk!

Meer informatie over bruidsreportages vind je op deze pagina

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra