Trouwen Strandhoeve Baarlo | Wouda gemaal Lemmer | Bert & Denise

Wouda gemaal Lemmer

Van een bruiloft komt een bruiloft, zo gaat het op dit moment in Emmeloord. Een maand geleden trouwden Kevin en Megan, de zus van Kevin, hoe leuk is dat! Mijn dag begon bij Bert thuis, hij stond al klaar om zich aan te kleden, de ouders waren er bij en zorgden er voor dat hij goed gekleed de deur uit ging. Hij mocht nog even wachten en een kop koffie drinken voordat hij vertrok en ik kon snel bij Denise nog wat foto’s maken. Denise was ook bij haar ouderlijk huis, de jurk had ze al aan, nog even de sierraden om en zij was ook klaar voor de grote dag. Bert kwam aanrijden in z´n prachtige auto en iedereen hoorde hem aan komen, want het geluid van de auto was geweldig. De first look, de eerste blikken, het bewonderen van elkaar, blijft een mooi moment.

Bruidsboeket

Woudagemaal Lemmer

Omdat er regen was voorspeld gingen we richting het Wouda gemaal in Lemmer, daar konden we binnen en buiten foto’s maken. Ook Kevin was er bij en maakte foto’s met z’n drone, zo mooi om vanuit een ander perspectief foto’s te maken! Bedankt Kevin! Ik was nog nooit bij het Wouda gemaal in Lemmer geweest, maar wat een unieke locatie om foto’s te maken. We kregen een persoonlijke rondleiding en de mooiste plekken werden ons aangewezen.

Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal
Woudagemaal Lemmer, trouwfoto's woudagemaal

Trouwen Strandhoeve Baarlo

We vertrokken richting de Strandhoeve om daar een broodje te eten. De ceremonie was in de tuin bij de Strandhoeve, ze hebben daar een prachtige plek waar je buiten kan trouwen. Ze hadden er prachtig weer bij tijdens de ceremonie, dus konden ze mooi buiten trouwen in de tuin van Strandhoeve. Na het ja woord en de handtekening was het echt, ze zijn getrouwd! Er werd gefeliciteerd en toen was het tijd voor koffie en taart. Daarna maakten we nog even foto’s van de dag gasten, en aansluitend een borrel op het terras van Strandhoeve. Om 16.30 uur reden we richting de kerk en kregen Bert en Denise de kerkelijke inzegening van hun huwelijk. Na de dienst reden we terug naar de Strandhoeve en stond er een heerlijke maaltijd voor ons klaar. Ik genoot van de stukjes die werden gedaan door de vrienden, wat een lol. Voor mij zat het er alweer en Bert en Denise gingen nog door in het feest. Bert en Denise, bedankt voor deze bijzondere dag, ik heb genoten. En tot de volgende bruiloft in september, van een bruiloft komt een bruiloft 

Trouwen Strandhoeve Baarlo
Trouwen Strandhoeve Baarlo
Trouwen Strandhoeve Baarlo
Trouwen Strandhoeve Baarlo
Trouwen Strandhoeve Baarlo
Trouwen Strandhoeve Baarlo
Bruidsboeket

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra