Trouwen op Borg Nienoord | Amber & Anco

Trouwen Borg Nienoord

Amber en Anco trouwden op Borg Nienoord, een prachtige stijlvolle monumentale trouw locatie in Groningen. Voor Amber en Anco een droom locatie en de dag was fantastisch! Alles was die dag bij Borg Nienoord, de reportage, de ceremonie, het eten en het feest. Geen heen en weer gevlieg en alles was heerlijk relaxed.

Mijn dag begon bij Anco, hij stond al op me te wachten en had alles al klaargelegd voor de foto’s . De foto’s waren daarom snel gemaakt en ik kon gelijk door naar Amber. Bij Amber thuis was het een gezellige boel, de kapper was nog bezig met de laatste details aan haar bruidskapsel. Daarna was het tijd om de jurk aan te trekken, ze kreeg genoeg hulp van haar moeder en zus. Ze zag er echt prachtig uit! Wat hadden ze ’s ochtends pech met het weer, het water viel echt met bakken uit de lucht, niet normaal. Gelukkig kon de first look onder de carport, zo bleven we allemaal droog. Ook hadden ze een fantastische trouw locatie waar we gelukkig genoeg mooie foto´s binnen konden maken.

Top trouw locatie Borg Nienoord

De hele dag verbleven ze op Borg Nienoord, s ochtends hebben we eerst foto’s gemaakt rondom het landgoed, er zijn genoeg mooie plekken om daar je trouwfoto’s te maken. Het schelpenhuisje was echt favoriet, wat een origineel gebouwtje. De ceremonie was prachtig, mooie momenten en natuurlijk de geloften, altijd favoriet. Na de ceremonie was er tijd voor taart en toost op het terras. ‘ s middags scheen de zon volop en hebben nog een aantal mooie foto´s buiten kunnen maken met de dag gasten en met Amber en Anco samen. Na de foto’s zat het er voor mij weer op, Amber en Anco verbleven nog op de locatie en hielden daar nog hun feest.

Trouwen borg Nienoord Leek
Trouwen op Borg Nienoord
Trouwen borg Nienoord Leek
Trouwen borg Nienoord Leek
Trouwen op Borg Nienoord
Trouwen op Borg Nienoord
Trouwen borg Nienoord Leek
Trouwen op Borg Nienoord
Trouwen borg Nienoord Leek
Trouwen borg Nienoord Leek
Trouwen op Borg Nienoord
Trouwen borg Nienoord Leek
Trouwen op Borg Nienoord
Trouwen op Borg Nienoord
Trouwen op Borg Nienoord
Trouwen op Borg Nienoord
Trouwen op Borg Nienoord
Bruidsboeket
Trouwringen

Meer informatie over bruidsreportage vind je op deze pagina

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© Grietje Veenstra